BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti, Konya adaylarını belirliyor

AK Parti, yerel seçim için belediye başkan adayı belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Konya heyetiyle bir araya geldi. 

26 Aralık 2023
AK Parti, Konya adaylarını belirliyor


Mahalle idarecilerin belirleneceği seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Siyasi partiler bugünlerde hummalı bir çalışma içinde ve adaylarını belirlemeye çalışıyor.

AK Parti’de de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarına başlayan üst komisyon, temayül yoklamalarından anketlere kadar tüm analizleri ayrıntılarıyla değerlendiriyor.

SIRA KONYA’YA GELDİ
Değerlendirme sırası Konya’ya geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan şehir heyetiyle bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezindeki toplantıya, genel başkan yardımcılarının yanı sıra Konya il yönetimi, milletvekilleri ve belediye başkanlarının tamamı katıldı. Toplantıda gündem yerel seçim oldu ve aday belirleme süreci konuşuldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARALIK SONUNU İŞARET ETMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Aralık ayı sonu itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayacaklarını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kanaatler ve temayüllerden sonra bunların üzerinde çalışıp inşallah aralık ayının sonuna doğru da birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Ama bu arada da tabii bazı illerin de adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip, gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.” demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.