BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR AK PARTİ TEŞKİLATI ANKARADA TEMAYÜLE KATILDI

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Genel Merkezinde Konya ve 31 ilçenin teşkilatları istişare ve temayül toplantısı gerçekleştirdi 

25 Aralık 2023
SEYDİŞEHİR AK PARTİ TEŞKİLATI ANKARADA  TEMAYÜLE  KATILDI

AK Parti 30 Büyükşehir Belediyesi’nde seçimleri almak için 2024 yerel seçimlerine çok sıkı hazırlanıyor.

Daha önceki seçimlerde sadece İstanbul ve Ankara için yapılan istişare toplantıları bu kez diğer büyükşehir belediyeleri de eklendi.

Bugün Ankara’ya giden ve akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantıya giren Konya teşkilatları ile temayül yoklaması yapıldı ve teşkilatlar çalışmalarla ilgili Erdoğan ile görüş alışverişinde bulundu. 

Konya Milletvekilleri, MKYK üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İl Başkanı, 31 ilçe belediye başkanı, 12 ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katıldığı toplantıdan önce milletvekilleri, MKYK üyeleri, il başkanı, 31 ilçenin başkanı, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları tek tek ilçeler için temayül yoklamasında oy kullandı. 

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il başkanı, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının görüşlerini aldığı, seçim ile ilgili beklentilerini dile getirdiği, çalışmalar hakkında bilgi aldığı öğrenildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.