BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Şehidin son paylaşımına düştüğü not kahramanlığını bir kez daha gözler önüne serdi

 

24 Aralık 2023
Şehidin son paylaşımına düştüğü not kahramanlığını bir kez daha gözler önüne serdi

Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın Manisa'daki ailesine şehadet haberi verildi. Şehit ailesinin evinin bulunduğu sokağa dev Türk bayrağı asıldı. Öte yandan Budak'ın sosyal medyadaki son paylaşımı, kahramanlığını da bir kez daha gözler önüne serdi. Budak, paylaştığı fotoğraflara "Cesaret dağında korku rüzgarı esmez aslanlar gibi yaşayan" notunu düştü.
Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın Manisa'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Manisa'ya şehit ateşi düştü

ŞEHADET HABERİ BABA OCAĞINA ULAŞTI
Ağrı nüfusuna kayıtlı olan şehit Enes Budak'ın Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Babası İkram Budak'a acı haberi, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay ve beraberindeki protokol tarafından verildi. Haberi alan aile üyeleri büyük üzüntü yaşarken, sağlık görevlileri de ziyarette hazır bulundu. Şehit ailesinin evinin bulunduğu sokağa dev Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini duyan aile yakınları da taziye için evin önüne akın etti.

Şehit Enes Budak'ın bekar ve 6 kardeş olduğu, annesi İkram Budak'ın da 2 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Manisa'ya şehit ateşi düştü

ŞEHİDİN SOSYAL MEDYADAKİ SON PAYLAŞIMI
Hain saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın sosyal medyadaki son paylaşımı, kahramanlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Budak, "Cesaret dağında korku rüzgarı esmez aslanlar gibi yaşayan" yazarak fotoğraflarını paylaştı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.