BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti'den son dakika seçim açıklaması: 10 ilde aday çalışması tamamlandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçime yönelik yürüttükleri istişare toplantıları hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 10 ilde aday çalışmasının tamamlandığını duyurdu. 

21 Aralık 2023
AK Parti'den son dakika seçim açıklaması: 10 ilde aday çalışması tamamlandı

AK Parti haberleri: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçime yönelik yürüttükleri istişare toplantıları hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 10 ilde aday çalışmasının tamamlandığını duyurdu.

'İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR DAHİL 10 İLDE ADAY ÇALIŞMAMIZ TAMAMLANDI'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:
"Teşkilatlarımızın önümüzdeki günlere hazırlıkları için eksik yönlerinin tamamlanması için değerlendirmelerimiz oldu. Cumhurbaşkanımızın ilerle istişaresi devam ediyor.

Şimdiye kadar. Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte bugün çalışmalarımız tamamlanmış oldu.

Cumhurbaşkanımız ile birlikte diğer illerde çalışmalarımız devam edecek. Şimdiye kadar teşkilatlarımızın güçlü şekilde hazırlandığını değerlendiriyoruz. 

Ay sonu adaylar açıklanabilir denmişti ama tarih esneyebilir. Vaktimiz var, acelemiz yok."

"TSK'da Atatürk'ün aziz hatırasına saygı esastır. Buna karşı bir durum olursa bu derhal cezalandırılır. Atatürk TSK'nın ebedi Başkomutanıdır. Buna herhangi bir Teğmen'in kendiliğinden müdahale etmesi söz konusu olamaz. TSK içinde hukuk kuralları dahilinde emre itaatsizlik varsa bu belirlenir. TSK'nın gelenekleri belli. TSK dünya orduları içerisinde disiplinle övülen ve bunu da hak eden bir ordudur. Herkesin kendi başına buyruk gibi davranacağı gibi bir durum söz konusu olamaz. TSK üzerinde birtakım gruplaşmalar ve yapıların oluşumlara girdiği şeklinde iddialar var. TSK bir bütündür. Emir komuta şeklinde hareket etmektedir. Bunun dışında herhangi bir yapıya izin verilemez."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.