BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONURER; BU MUKADDES ŞEHRE HİZMET İÇİN GÖREVE TALİBİM

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer; ‘’doğup büyüdüğüm ve üzerimde büyük emekleri olan bu mukaddes şehre en güzel şekilde hizmet etmek için göreve talip oldum’’ dedi.  

20 Aralık 2023
KONURER; BU MUKADDES ŞEHRE HİZMET İÇİN GÖREVE TALİBİM

 

Millete efendi değil hizmetkar olan bir parti olan AK Parti’nin mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyleyen Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Konurer; 13 yıllık siyasi hayatım boyunca belediye meclis üyesi, yönetim kurulu üyesi ve ilçe Başkanlığı gibi hizmetlerde bulundum. Her zaman halkımızın arasında olmanın gayreti içerisinde oldum. Siyasette edindiğim bilgi ve tecrübelerimi Seydişehir halkının menfaatine olacak faydalı hizmetlere dönüştürmek adına işin mutfağından gelen birisi olarak belediye başkanlığına talibim dedi.

AK parti Seydişehir Belediye Başkanı adayı gösterilmesi ve seçilmesi halinde gençlerin çalışabileceği istihdama yönelik projelerin hayata geçirilmesi için sanayicilerin Seydişehir’e yatırım yapması adına her türlü kolaylığı göstereceklerini ifade eden Konurer; gençlerimiz bizim için çok kıymetlidir. Onların hayata umutla bakması için üzerimize düşen her görevde belediye olarak onların yanında yer alacaklarını söyledi.

Seydişehir için hayal ettiği projeleri hayata geçirme noktasında yeterli bilgi ve birikime sahip olduğunu söyleyen Konurer; ‘’ Mühendis bir ailenin çocuğu olarak yetiştim. Serbest mühendis olarak aile şirketimizde çalışırken bir yandan da İş ve sosyal hayatta, çevremde son derece aktif olmaya ve insanımıza her konuda yardımcı olmaya gayret ettim. İnşaat mühendisi olduğum içinde bir şehrin geleceğine yön verecek olan imar planının nasıl düzenlenmesi gerektiğini çok iyi bilen birisiyim. Hem siyasette hem de meslek hayatımda elde ettiğim bilgilerimi hizmete dönüştürmek için benim gönlümde müstesna bir yeri olan bu güzel şehre belediye başkanı olarak hizmet etmek en büyük arzumdur. Dedi

İlçe başkanlığı döneminde 2.207 m2 alana sahip olan Seydişehir’in her kilometresine giderek insanların gönlüne dokunduklarını, siyasi görüşü ne olursa olsun hiç kimseye ayrımcılık yapmadıklarını, dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun yaratılanı severim yaratandan ötürü anlayışı ile halkın içinde yer aldıklarının altını çizen AK Parti Seydişehir Belediye Başkanı aday adayı Mustafa Konurer ; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ikinci yüzyıl hedeflerine doğru Seydişehir’imizde yapılan güzel işlere ilaveten daha kalıcı eserleri şehrimize kazandırmak istiyorum. Benim Seyit Harun Veli’nin kurduğu bu mukaddes şehre bir vefa borcum var ve bu borcumu ödemek içinde aday adayı oldum. Eğer beni bu göreve layık görürlerse daha güzel çalışmaya ve halkımızın beklentilerini gidermeye çalışacağım’’ dedi.

 

Şeydişehir’in yaşadığı sorunları çok iyi bildiğini ve çözüme kavuşması noktasında atılacak adımları ortak akıl anlayışı ile halk ile istişare ederek bir yol haritası belirleyeceklerini kaydeden Mustafa Konurer, ‘’ Yapılacak tüm işlerin ve projelerin altını doldurabilecek bir kapasiteye sahip olduğuma olan inancım tamdır. İşini bilen bir ekip kuracağız. Sorunları yerinde görüp istişareler ederek görev bölümü yapıp Büyükşehir belediyemizle de paylaşarak planlı, emniyetli ve doğru bir yapılanmayla projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağım. Gençlerimizin istihdam ve şehrimizin gelişmesi için birçok projemiz var. Aday olmamız durumunda bu projelerimizi şehrimize kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız.

AK Parti Belediyeciliğinde Seydişehir’e güzel işler yapıldığını söyleyen Belediye Başkan aday adayı Konurer, ‘’ bu şehre kim faydalı hizmetler yapmış ise her zaman takdir ve teşekkür ederiz. İnsanlar gelip geçicidir. Tek kalıcı olan hizmetlerdir. Zaten bizler de layıkıyla hizmet etmek için göreve talip oluyoruz. AK Parti hizmete kendisiyle yarışan bir partidir. Ben bu güzel şehri çok seviyorum. Ailem burada, eşim, dostum, arkadaşım geçmişim ve geleceğim burada. Adaylık hesap işi değil nasip işidir. Hizmete talip olan arkadaşlarımızdan biri aday gösterilecektir. Kim aday olursa sonuna kadar yanında yer alacağım şayet Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle, Genel merkezimizden şahsıma adaylık tevdi edilirse, 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrası herkesin belediye başkanı olacağım. Hep birlikte daha iyi yerlere geleceğiz. Bu noktada tüm arkadaşlarımızın kıymetli adaylar olduğunu düşünüyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Seydişehir’imiz ve ülkemiz için hayırlı bir netice temenni ediyorum dedi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.