BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Binlerce kişi Filistin için yürüdü

Konya’nın Seydişehir ilçesinde binlerce kişi “Yürü Kardeşim ,Ayaklarına Bir Kudüs Gücü Gelsin “ yürüyüşü için Hükümet Konağı Önünde buluştu. 

18 Aralık 2023
Seydişehir'de  Binlerce kişi Filistin için yürüdü

Yürüyüşü için Hükümet Konağı Önünde buluşan   binlerce kişi 15 Temmuz Milli İrade meydanına kadar ellerinde Türk Bayrağı ve Filistin bayrağı ile  İsrail’in zulmünü lanetleyen “Soykırıma Dur De , Cesaret Taklit Edilmez, Çocuklar Öldürülmesin ,Yürü Kardeşim Ayaklarına  Bir Kudüs Gücü Gelsin” pankartları ile yürüdü.

Merkez  İlkokulu Minik öğrencilerdide  okulun  önünden geçerken ellerinde  bakyak  sloganlar ile  yürüyüşe destek verdiler.

Yürüyüş Kortejinin  önünde bebek cenazelerini temsilen 4 adet kefenli çocuk  yürüyen ilçe halkı meydanda şehit olan Filistin Halkı için Kuran tilavetinde  bulunarak  akabinde istiklal marşı okundu.

İHH Seydişehir Başkan Yardımcısı Abdulmutalip Demirel konuşmasında eli silahlı zalim   İsrail Askerini lanetlerken , Seydişehir İlçe Müftüsü Adem bebek Filistin halkı için dualar okudu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.