BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ebu Ubeyde rakam vererek duyurdu! Kassam Tugayları İsrail'i hezimete uğrattı

Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, son 72 saatte 72 İsrail askeri aracını imha ettiklerini ve 36 İsrail askerini öldürdüklerini açıkladı. 

15 Aralık 2023
Ebu Ubeyde rakam vererek duyurdu! Kassam Tugayları İsrail'i hezimete uğrattı

İsrail'in, Filistin'deki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken, Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den yeni bir açıklama geldi.
Ebu Ubeyde rakam vererek duyurdu! Kassam Tugayları İsrail'i hezimete uğrattı

'MÜCAHİDLERİMİZ 36 İSRAİL ASKERİNİ ÖLDÜRDÜ'
Ebu Ubeyde son 72 saat içerisinde İsrail'in ağır zayiatlar verdiğini belirtti.

Ubeyde, "Mücahidlerimiz son 72 saatte 72 düşman askeri aracını tamamen veya kısmen imha etmeyi başardı ve 36 İsrail askerini öldürdü. Onlarcasını da yaraladı." dedi.

Kassam Tugaylarının, bölgeye sızan İsrail güçlerini roket ve patlayıcılarla hedef aldığını, teçhizatların bazılarına el konulduğunu belirten Ebu Ubeyde, ayrıca keskin nişancılar tarafından vurulanlar olduğunu kaydetti.

Ebu Ubeyde ayrıca İsrail'e ait saha karargâhları ve komuta odalarının yanı sıra çatışma eksenlerindeki birliklerin roket ve havan topuyla hedef alındığını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.