BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Yurtta kalan çok sayıda öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastanelik oldu.

Konya’nın Seydişehir ilçesi KYK yurdunda kalan çok sayıda öğrenci   sabah kahvaltında   yedikleri    yemekten zehirlendi. Tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

13 Aralık 2023
Seydişehir'de Yurtta kalan  çok sayıda  öğrenci  zehirlenme  şüphesi ile  hastanelik oldu.

Seydişehir de akşam saatlerinde KYK Öğrenci Yurdu'nda kalan çok sayıda öğrenci yedikleri yemekten zehirlendi. Öğrenciler, ihbarın ardından yurda gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İddiaya göre, KYK Öğrenci Yurdu'nda kalan çok sayıda öğrenci sabah kahvaltısında yedikleri patates piresinden yiyen öğrencilerin şikâyeti ile durumu önce yurt görevlilerine ardından da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

YURDA ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yurt önüne gelen sağlık ekipleri, baş dönmesi ve kusma şikâyeti bulunan öğrencilere müdahalede bulundu.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Bazı öğrencilerin ise kendi imkânları ile hastaneye gittiği görüldü. Hastaneye, ambulanslarla ve kendi imkânları ile giden öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.