BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Aday Adayı Gülbüs Erdoğan ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

 

09 Aralık 2023
Aday Adayı Gülbüs Erdoğan  ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Aday Adayı Gülbüs Erdoğan

ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Seydişehir’ de Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat eden, bu çerçevede ziyaretlerini ve çalışmalarını sürdüren Gülbüs Erdoğan, AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay’ ı parti binasındaki makamında ziyaret etti.

Başkan Atalay tarafından güler yüzlü ve samimi bir şekilde karşılandığını belirten Erdoğan,  Cumhur ittifakı ortağımız Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Sayın  Kemalettin Atalay'ı ziyaret ettim.

Başkanıma misafirperverliği için teşekkür ettim saygılarımı sundum,, daha öncede ifade ettiğim gibi “Cumhur ittifakının ruhuna sadık kalarak” çalışmalarımı sürdürüyorum.

İttifakta Seydişehir hangi partiye verilirse verilsin çalışmalarımı ve desteğimi sürdüreceğim, ancak, MHP ye verilir ve şahsım aday gösterilir ise, diğer adayların da aynı şekilde desteğini beklerim.

Yaklaşan seçimlerin, Ülkemize, Milletimize ve Seydişehir’ e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.