BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehire yağmur ve soğuk hava uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya ve ilçelerinin hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Son verilere göre; önümüzdeki 5 gün boyunca şehrin neredeyse tamamında yağış görülecek. Hava sıcaklığı da düşecek. 

06 Aralık 2023
Seydişehire yağmur ve soğuk hava uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya ve ilçelerinin hava durumu tahmin raporunu güncelledi.

Son verilere göre; önümüzdeki 5 gün boyunca şehrin neredeyse tamamında yağış görülecek.

Hava sıcaklığı bazı yerlerde sıfırın altına düşecek.
   
Konya’da özellikle üreticilerin merakla beklediği haberi, Meteoroloji bugünkü hava durumu tahmininde verdi.
   
Güncellenen Konya hava durumu tahmin raporuna göre; şehrin neredeyse tamamı 5 gün boyunca sağanak yağmurun etkisi altında olacak.
   
Yağışların yüksek kesimlerde kara dönüşme ihtimali de var.Yarın akşam ve gece ile Cuma akşamı ve gecesi Konya'mızda 1400 rakım üstü konumlardan kar yağışı haberleri gelecektir. Soğuma ile yağış çakışıyor. Kar yağışı olan konumlarda inşallah örtü de oluşur." ifadelerini kullandı.
   
Mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları da düşüşe geçecek. Bazı ilçelerde termometreler sıfırın altında 4 dereceyi gösterecek. Beklenen en yüksek sıcaklık değeri ise 13 derece.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.