BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seyyidharun Camisinde Eller Gazze için Semaya açıldı

Seyyidharun Camisinde Yüzlerce Seydişehirli “Bir İftar, Bin Dua” diyoruz programında buluştu 

04 Aralık 2023
Seyyidharun Camisinde Eller  Gazze için  Semaya  açıldı

Gazze’de günlerdir devam eden yoğun israil bombardımanı sonucu en temel ihtiyaç malzemelerine erişimleri kısıtlanan kardeşlerimiz, her gün oruca niyet edip her akşam iftar proğramına  yüzlerce Seydişehirli  katıldı. 

Seydişehir İHH Temsilciliği tarafından organize  edilen proğramda  Gazzede Sivillere yönelik insanlık dışı bu muameleye dikkat çekmek ve Filistinli kardeşlerimizin halini daha iyi anlayabilmek için “Aklımızdan ve gündemimizden düşmediğini”hatırlatma amacı ile  düzenlenen  proğrama  çok sayıda  Seydişehirli  katıldı. İlk Önce  bir simir bir hurma  ve su ile   iftar  yapıldı  akşam  namazı sonrası Seydişehir Müftüsü Adem Bebek tarafından Gazzede kardeşlerimiz için  toplu dua edildi. 

Proğrama Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal  ve  çok sayıda  vatandaş katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.