BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bazı Sigaralara bir zam daha! İşte yeni fiyatları

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı sigaraya 5 TL zam geldiğini duyurdu. Bugünden itibaren fiyatlar değişti. İşte en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları... 

30 Kasım 2023
Bazı Sigaralara bir zam daha! İşte yeni fiyatları

Son dönemde sigara fiyatlarına yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmeleri dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kasım ayının başlarında gerçekleşen 5 TL'lik sigara zammının ardından, yeni bir zam daha geldi. 

 

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yeni bir sigara zammının duyurusunu yaptı.

Dündar'ın açıklamasına göre, bir sigara grubuna 5 TL'lik bir zam gerçekleşti. 30 Kasım’dan itibaren değişen sigara fiyatları merak konusu oldu. İşte yeni fiyatlar…

 

Sigaraya 5 TL zam!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Esse sigara grubuna 5 TL zam geldiğini duyurdu.

 

Dündar, sigaraların zamlı fiyatlarını da yayınladı. İşte 30 Kasım’dan itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.