BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Demirkapı tüneli yakınlarında heyelan! Konya yolunda ulaşım aksıyor

 

25 Kasım 2023
Demirkapı tüneli yakınlarında heyelan! Konya yolunda ulaşım aksıyor

Meteoroloji’nin özellikle uyardığı Antalya ve Konya’da bugün kuvvetli sağanak yağış etkisini gösteriyor. Yağış nedeniyle yeni Konya – Antalya yolundaki Demirkapı Tüneli yakınlarında heyelan oluştu. Yolda ulaşım aksıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dün yaptığı uyarıda, Antalya’nın batısından başlamak üzere, zamanla il geneli ile Konya’nın güneybatı ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağını, Antalya’nın batısının kıyı kesimleri ile doğusunda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış beklendiğini duyurmuştu. Tahminler tuttu, bugün iki şehirde de yağmur kuvvetli şekilde etkisini gösterdi.
DEMİRKAPI TÜNELİ YAKINLARINDA HEYELAN
Yağış nedeniyle yeni Konya – Antalya kara yolundaki Demirkapı Tüneli yakınlarında heyelan oluştu. Bölgeden gelen görüntülerde su birikintisi ve kaya parçaları nedeniyle küçük araçların yola devam edemediği görüldü.
Antalya – Konya yolunda ulaşımda aksamaya neden olan heyelanın neden olduğu hasarın giderilmesi için karayolları ekiplerinin çalışma başlattığı bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.