BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AKOM vatandaşları uyardı: Konya genelinde etkili olacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu. 

24 Kasım 2023
AKOM vatandaşları uyardı: Konya genelinde etkili olacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Konya genelinde etkili olması beklenen fırtına ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi vatandaşları Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı uyardı. Yarına dikkat çekerek saat verdi.

Lodos, Fırtına ve Tam Fırtına'ya Dikkat!
Akom sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: "5 Kasım Cumartesi 10.00 ile 26 Kasım Pazar günü 23.00 saatleri arasında Konya'nın Güney ve Güneybatı yönlerinden Lodos, Fırtına ve Tam Fırtına'nın etkili olması bekleniyor. Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.