BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI KONURER ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Konurer 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

24 Kasım 2023
BAŞKAN ADAYI KONURER ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı Konurer yayımladığı Kutlama Mesajında; Geleceğimizi inşa eden yegâne mimarlarımız olan öğretmenlerimiz bizleri hayata hazırlayan ve her türlü ilmi nakış nakış beyinlerimize işleyen değerli insanlardır. Fedakârlık anlayışıyla ülkemizin her köşesine ulaşarak bilgiye susamış çocuklarımızı eğiten ve öğreten öğretmenlerimiz, karşılaştıkları zorluklar karşısında bıkmadan ve usanmadan onurlu mesleklerini en iyi şekilde icra ederek saygın kişilikleriyle gönüllerimizde müstesna yer edinmişlerdir.

        Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil olarak yetişmesindeki en büyük pay sahibi şüphesiz ki değerli öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu olan aziz Türk milletinin geleceğidir. Görevini layıkıyla yerine getirerek çalışan fedakâr ve cefakâr bazen anne, bazen de baba olan öğretmenlerimiz sayesinde güzel ülkemiz hızla yükselecektir.

        Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlar, hayatta olanlara yüce Allah’tan uzun ömürler diler, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.