BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MİT'ten operasyon: FETÖ'nün kilit ismi yakalandı

FETÖ’den hakkında yakalama emri olan, örgüt yayın organı Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı da yapan örgütün üst düzey yöneticilerinden Mehmet Kamış, İzmir’in Çeşme ilçesinde MİT ve emniyetin ortak operasyonuyla yakalandı. 

22 Kasım 2023
MİT'ten operasyon: FETÖ'nün kilit ismi yakalandı

İzmir'de düzenlenen FETÖ operasyonunda, örgütün sözde üst düzey yöneticisi olduğu belirlenen, kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmen yardımcısı Mehmet K. gözaltına alındı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda MİT Başkanlığı ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan gözaltı kararı bulunan Mehmet K'nin yakalanması için Çeşme'de operasyon düzenledi.

Kapatılan Zaman gazetesinde bir dönem genel yayın yönetmen yardımcılığı yapan ve örgütün sözde üst düzey yöneticisi olduğu belirlenen şüpheli, ilçede gözaltına alındı.
İzmir Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelinin işlemleri sürüyor
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.