BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kar yağışı, bu tarihte Seydişehir'e geri dönüyor...

Konya’da geride bıraktığımız hafta etkili olan sağanak yağmur sonrası bazı yerlere mevsimin ilk karı düşmüştü. Sıcaklığın yeniden arttığı şehrin tahminleri yenilendi. Hafta sonunda yağış geri dönüyor, kar yağışı beklenen ilçeler de var. 

22 Kasım 2023
Kar yağışı, bu tarihte Seydişehir'e geri dönüyor...

Konya, geçtiğimiz hafta Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisinde kaldı. Kuvvetli rüzgar, sağanak yağmur ve sıfırın altına düşen sıcaklık şehrin tamamında etkili oldu. Bazı yerlere mevsimin ilk karı düştü, Türkiye’nin tahıl ambarında bereket sevinci yaşandı.

YAĞMUR VE KAR GERİ DÖNÜYOR
Hava sıcaklığının yeniden mevsim normallerine döndüğü şehirde kısa süren yağış yeniden geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya ve ilçelerinin hava durumu tahminini güncelledi.

Son verilere göre; Perşembe ve Cuma günü çok bulutlu ve yağışsız geçirecek olan Konya’da, hafta sonu yağmur yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik yok.

27 Kasım Pazartesi günü değerler ani bir düşüş gösterecek, sıfırın altında 6 derece görülecek ilçeler olacak. Akşehir, Beyşehir, Çeltik, Cihanbeyli, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Kulu, Sarayönü, Seydişehir, Tuzlukçu ve Yunak’ta hafif kar yağışı bekleniyor.

İşte Seydişehirin 10 günlük hava durumu tahmin raporu:

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.