BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Fırtına Çatı Uçurdu, Araçlar Hasar Gördü

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtına sonucu 5 katlı bir katlı çatısı, Park halindeki 2 araç hasar görürken, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. 

18 Kasım 2023
Seydişehir'de Fırtına Çatı Uçurdu, Araçlar Hasar Gördü

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtına sonucu 5 katlı bir   katlı çatısı, Park halindeki 2 araç hasar görürken,  bazı  evlerin  camları   kırıldı  şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Olay, bugün   gündüz saatlerinde Kızılcalar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen  biğiye  göre  Şiddetli rüzgar sonucu uçan   binanın çatısı,  binasının önünde  park halindeki araçların üstüne  düştü.

 Olayda  2 araç hasar görürüken  bazı  evlerin camları kırıldığı  tespit edildi.

AFAD tan yapılan  uyarıda Rüzgârın; Konya’nın Ahırlı, Akören, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derebucak, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Karapınar, Seydişehir, Taşkent ve Yalıhüyük ile Karaman ve Niğde çevrelerinde tam fırtına  (90-110 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.