BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan 7’den 70’e ilçede yaşayanların gönüllerine girmeye devam ediyor.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan hem kente hizmet yağdırmaya, hem de 7’den 70’e ilçede yaşayanların gönüllerine girmeye devam ediyor. 

15 Kasım 2023
Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan  7’den 70’e ilçede yaşayanların gönüllerine girmeye devam ediyor.

Yaptığı hizmetlerle öne çıkan ve kamuoyunda sık sık adından söz ettiren Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan  kendisine gösterilen ilgiden de memnun.

Başkan Özkan, ““Bahane değil, çare üretiyoruz” anlayışı ile tüm imkanlarımızı Akseki’miz ve halkımız için seferber ettik, ediyoruz.  Hizmet noktalarımızda zaman gözetmeksizin yoğun çaba harcıyoruz.  Akseki’mizin dört bir yanına adeta hizmet yağdırıyoruz. “dedi.

Yıllardır unutulmuş  noktaların sorunlarını çözdüklerini  ve vatandaşlardan takdir  topladıklarını söyleyen  Başkan Özkan,  kamuoyunda takdir görmekten mutlu.

Özkan “ Zaman zaman genç yaşlı her kesimden insanımızla bir araya gelip hem sohbet ediyor hem de fikirlerini önemsiyoruz. Bu da bizlerin tüm yorgunluğunu unutturuyor ve mutlu ediyor. Durmak yok, yola devam. Daha yapacağımız çok işimiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte daha bir çok projemizi hayata geçireceğiz. Hizmetlerimizde hep yanımızda olan Muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.