BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LGS 2024 örnek sorular yayımlandı

 

15 Kasım 2023
LGS  2024 örnek sorular yayımlandı

Liselere Geçiş Sistemi sınavı için Milli Eğitim Bakanlığı üzerinden örnek sorular yayımlandı. 2024'te yapılacak olan LGS sınavı öncesinde, yayımlanan örnek soru kitapçıklarında toplam 45 soru yer alıyor. İşte 2024 LGS örnek sorular.
2024 LGS örnek sorular yayımlandı


Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacıyla hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 2023-2024 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınava yönelik hazırlanan örnek soru kitapçıkları öğrencilerin erişimine açıldı.

SÖZEL SORU KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN

SAYISAL SORU KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN


Bu bir son dakika haberidir. Haber kısa süre içinde güncellenmektedir. Yeni bilgiler için lütfen zaman zaman sayfayı yenileyin!

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.