BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KOSKİ SU BORCUNDAN DOLAYI SU SAATİNİ SÖKÜP GÖTÜRÜYOR.

KOSKİ SEYDİŞEHİRDE SU BORCUNDAN DOLAYI ABONENİN SU SAATİNİ SÖKÜP GİTTİ 

01 Kasım 2023
KOSKİ SU BORCUNDAN DOLAYI SU  SAATİNİ  SÖKÜP GÖTÜRÜYOR.

Konyanın Seydişehir ilçesinde su faturalarını ödeyemeyen vatandaşın KOSKİ tarafından suyu kesildi, evindeki su sayacı da sökülerek götürüldü.

Seydisehirhaberi arayan siminin açıklanmasını istemeyen vatandaş  Borcumdan dolayı suyum  kesilmiş saatim sökülmüş Maddi olarak sıkıntı içindeyim Evimde kullanacak temiz su  yok   çocuklarım  okula  gidiyor  ne   yapacagımı  bilemedim.

Borcumdan  dolayı  suyumun kesilmesini anladımda  su sayacımın sökülüp  gidilmesine  anlam  veremedim  bu  uygulama  yeni  başlamış  galiba  şimdi  ne yapacam  bilemiyorun  dedi.

Koskiden  yapılan açıklamada  Su sayacı sökmenin 12 aylık bir süreç oldugunu  üç sefer ihbarname   3 sefer yapılandırma  tüm  bu  ödeme şekillerinin tüketilmesinden sonra yaplandırma yapıp  ödemeyenler için  en son çare  olarak uygulandıgı ifade  edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.