BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İstanbul'da 60 öğrenci hastanelik oldu..

İstanbul'da bulunan Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu'nda kalan yaklaşık 60 öğrenci yedikleri yemekten zehirlendi 

31 Ekim 2023
İstanbul'da 60 öğrenci hastanelik oldu..

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu'nda meydana gelen olay yürekleri ağza getirdi.

Saat 22.00 sıralarında gerçekleşen olayda, yurtta kalan öğrenciler akşam yemeğinde tavuk yedikten sonra kusma ve baş dönmesi şikayetleriyle rahatsızlandılar. Öğrenciler, önce yurt görevlilerine ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni başvurarak yardım talebinde bulundular.

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri, rahatsızlanan öğrencilere müdahalede bulundu. Kusma ve baş dönmesi belirtileri gösteren öğrenciler ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Bazı öğrenciler ise kendi imkanlarıyla hastanelere gitmeyi tercih etti. Yaklaşık 60 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, yaşanan olaya ilişkin inceleme başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.