BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR MUHTARLAR DERNEĞİ ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

 

30 Ekim 2023
SEYDİŞEHİR MUHTARLAR DERNEĞİ ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, lisans eğitimi gören Seydişehirli öğrencilere destek olmak amacıyla bu yıl da burs yardımında bulundu. 
Ekim ayında toplanan başvuruların değerlendirilmesinin akabinde 81 öğrencinin ilk bursları hesaplarına yatırıldı. 
Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, “muhtarlar derneği olarak Seydişehirli öğrencilerimizin her zaman her yerde olduğu gibi gurbette de yanlarında olmaya devam ediyoruz. Başvuru esnasında aldığımız burs talep formlarını, oluşturduğumuz burs değerlendirme komisyonu ile birlikte yönetmelik çerçevesinde değerlendirdik. Değerlendirme neticesinde 81 öğrencimize 8 ay oyunca burs verilmesini kararlaştırdık. İstenilen kriterleri taşıyan burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin ilk burslarını Ekim ayı itibariyle hesaplarına yatırdık.  Öğrencilerimizin burslarını muhtarlarımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle karşılıyoruz. Bu kapsamda böylesi önemli bir hayır işinde yer almak isteyen hemşehrilerimiz, derneğimizin bağış hesabı olan Halk Bankasına ait TR34 0001 2009 5140 0016 0000 82 IBAN numaralı hesabımıza şartlı veya şartsız bağışta bulunabilirler. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yıllarında başarılar diliyor başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu
3 yıldır Seydişehirli öğrencilere burs imkanı sağladıklarını da sözlerine ekleyen Dernek Başkanı Karaaslan, “3 yılda toplamda 195 öğrencimize 8 ay boyunca burs verdik. Şimdi de 81 öğrencimize burs vermeye devam ediyoruz. Çünkü Seydişehir’imizin çocukları, bizlerin gururu, geleceğimizin teminatıdır. Her zaman olduğu gibi gurbette de onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizlere bu hususta her zaman destek veren başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal olmak üzere, hayırsever vatandaşlarımıza ve muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.