BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KAMU PERSONEL DERNEĞİ CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR

 

26 Ekim 2023
KAMU PERSONEL DERNEĞİ CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR

Kamu Personel Derneği (KAMUPERDER), Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamak amacıyla 29 Ekim 2023 tarihinde, 13.00-15.00 saatleri arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis salonunda sunuculuğunu Aylin Kılıç’ın yapacağı“1923’ten Günümüze Cumhuriyetin Kazanımları” konulu bir etkinlik ile “Cumhuriyetin Yüzleri Ödül Töreni” düzenleyecektir.

Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Dr. Menderes Kandemir’in, protokol konuşmalarını ise ATO Başkanı Sayın Gürsel Baran ve TÜSİAV Başkanı Sayın Veli Sarıtoprak’ın yapacağı etkinliğe;Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Sayın Ali Coşkun ve Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yavuz Demir ve Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serdar TÜTEK konuk olarak katılacaktır.

Ayrıca, Yozgat Bozok Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan İşgüzar, 1986 Türkiye Güzeli Meltem Doğanay, Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayten Sezer Arığ, Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Artık, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Kasım Karataş, Hukukçu ve Genel Cerrah Av. E. Neval Yılmaz etkinliğe konuşmacı olarak katılacaklardır.

Etkinlik sonrası Kamu Personel Derneği “Cumhuriyetin Yüzleri Ödül Töreni” yapılacaktır. Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Sayın Ali Coşkun’a Cumhuriyetin 100. Yılı Siyaset Adamı, ATO Başkanı Gürsel Baran’a Cumhuriyetin 100. Yılı Oda Başkanı, Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir’e Cumhuriyetin 100. Yılı Bilim İnsanı, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak’a Cumhuriyetin 100. Yılı STK Öncüsü, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek’e Cumhuriyetin 100. Yılı Genç Girişimcisi ve 1986 Türkiye Güzeli Meltem Doğanay’a Cumhuriyetin 100. Yılı 1986 Türkiye Güzeli ödülleri verilecektir.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan; Prof. Dr. Hasan İşgüzar’a,Prof. Dr. Ayten Sezer Arığ’a, Prof. Dr. Nevzat Artık’a, Prof. Dr. Kasım Karataş’a, ve Av. E. Neval Yılmaz’a Cumhuriyetin 100. Yılı Akademisyenleri, Kamu Personel Derneği Genel Başkan Yardımcısı Murat Kınaç’a ve Ankara İl Başkanı Sabiha Karaosman’a da Cumhuriyetin 100.Yılı STK Gönüllüleri  ödülleri takdim edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.