BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, CHP Konya il örgütüyle bir araya geldi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, CHP Konya'daki örgüt yöneticileriyle bir araya geldi. 

25 Ekim 2023
CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, CHP Konya il örgütüyle bir araya geldi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, CHP Konya'daki örgüt yöneticileriyle bir araya geldi.

Özel'in basın ofisinden yapılan açıklamaya göre Özel, görüşme sonrasındaki açıklamasında, Türkiye'deki il gezilerine bir gün ara verdiğini ve Ankara'da konuklarını ağırladığını belirtti.

Konya il kongresinde büyük coşkuyla karşılandığını ama daha sonra Konya'da seçilen bütün delegasyonun "değişimin karşısında olduğu" yönünde haberler yayıldığını aktaran Özel, şöyle devam etti:

"Bugün ona cevap vermek üzere Konya il örgütümüz burada. 25 ilçemizin desteğini teyitli olarak buraya getiren ilçe başkanlarımız burada. 12 kurultay delegemizin Konya'dan imzalarını getirip teslim ettiler. Konya'da değişime çok büyük bir destek var. Her geçen gün CHP'deki değişime ilişkin umut artarak devam ediyor. Bu, üyelerimize ve sokağa yansımış durumda. Konya'dan 25 ilçemizi temsilen yapılan bu ziyareti büyük bir memnuniyetle karşıladık."

- "Değişimi destekliyoruz"

CHP Akşehir İlçe Başkanı Sevim Uzun da tabanın ve halkın değişim istediğini, bu değişim gücünün önünde durmanın mümkün olmadığını belirtti.

CHP Çumra İlçe Başkanı Ramazan Kılıç ise Özel'in yanında olduklarını belirterek, "Desteğimizi de açıklıyoruz." dedi.

Partililerin en az yüzde 95'inin CHP'de genel başkan ve kadrolarda bir değişiklik istediğini ifade eden Kılıç, "Bir değişiklik yaşansın ki kaybolan heyecanlarımız, kırılmış umutlarımız, kaybolan cesaretimiz tekrar ortaya çıksın. Değişimi destekliyoruz." diye konuştu.

Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel de Konya'nın 31 ilçesinin 25'inin değişim istediğini belirterek, "Belki yukarıda siyasetçilerimizin bundan haberi yoktur. Taban ne pahasına olursa olsun değişim istiyor, inşallah bunu Özgür Özel Başkanımızla başaracağız." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.