BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MAZERET KALMADI BUYURUN SİZE MODERN HAYVAN BARINAĞI

MAZERET KALMADI SEYDİŞEHİR'E MODERN HAYVAN BARINAĞI YAPILDI 

23 Ekim 2023
MAZERET KALMADI  BUYURUN SİZE  MODERN HAYVAN BARINAĞI

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, sokak hayvanlarının bakım ve rehabilitasyonu için modern hayvan barınağı inşa edilerek açıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilecek proje kapsamında yer teslim protokolü imzalandı.

Demirciler Sanayi Sitesi'nin arkasındaki üç hektarlık alana yapılacak olan modern hayvan barınağı için çalışmalar tamamlanarak hizmete açıldı.

Hayvan barınağını gören Seydişehirli vatandaşlar Artık Seydişehir  belediyensin mazereti kalmadı  Seydişehir Bölgesine   yapılan  böyle   büyük  ve işlevsel  bir  barınaktan sonra  Şehir içinde  dolaşan  tüm başıboş hayvanların   buraya getirilerek   bakılmasını caddelerin ve sokakların başıboş köpeklerden temizlenmesini  istiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.