BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

2. Uluslararası Konya Yarı Maratonuna Seydişehir'den 14 sporcu katıldı.

Uluslararası Konya Yarı Maratonuna ilçemizden Seydişehir Yaşam Boyu Spor ekibi 14 üyesi ile katıldı. 

15 Ekim 2023
2. Uluslararası Konya Yarı Maratonuna Seydişehir'den 14 sporcu katıldı.

Sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen 2023 Dünya Spor Başkenti olan Konya'da düzenlenen Uluslararası Konya Yarı Maratonuna ilçemizden Seydişehir Yaşam Boyu Spor ekibi 14 üyesi ile katıldı.
 Kayıt ücretlerinin ve bağışların otizm alanında Türkiye'nin en kapsamlı ve en büyük merkezi olarak çalışmalarını sürdüren SOBE Vakfına aktarılan maraton organizasyonundan tüm sporcular memnun kaldı. 


2004 yılından bu yana ilçemizde doğa yürüyüşü ve koşu sporu yapan, içlerinde her türlü sosyal gruptan(öğretmen, esnaf, avukat, sosyal hizmet uzmanı, muhtar, müdür vb.)  üye bulunan yaşam boyu spor ekibi Konyadaki maratonun Türkiye'nin en iyi maratonu olduğunu belirtti. Konya Büyükşehir Belediyesine bu kaliteli organizasyon için teşekkür etti.
Otizmli çocuklarda yarışarak maratonu sonlandırdılar, farkındalık kazandırdılar. Dereceye giren sporcuları tebrik eder, spora olan ilginin artmasını dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.