BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mehmet Akif Ersoy'un Habertürk TV'deki Kudüs hassasiyeti takdir topladı

Habertürk TV sunucusu Mehmet Akif Ersoy, ekran başında önemli bir yanlışa müdahale etmesiyle takdir topladı. 

12 Ekim 2023
Mehmet Akif Ersoy'un Habertürk TV'deki Kudüs hassasiyeti takdir topladı

 

Habertürk TV'de abluka altındaki Gazze’nin Siyonist İsrail rejimi tarafından bombalanmasına dair son gelişmelerin aktarıldığı programda önemli bir olay yaşandı.

Habertürk TV’de Nedir Ne Değildir?’ program sunucusu Mehmet Akif Ersoy, Gazeteci Çetiner Çetin'in son gelişmeleri aktardığı esnada “Çetiner Çetin İsrail'in Kudüs kentinden bildiriyor” yazmasına itiraz etti.

“İSRAİL’İN KUDÜS KENTİ DİYE BİR KENT YOK”
Program sunucusu Mehmet Akif Ersoy, hemen reji ve yönetmeni uyararak banttaki ‘İsrail’in kenti Kudüs’ ibaresinin kaldırılmasını istedi.

Teknik ekibe seslenen gazeteci Ersoy, “İsrail’in Kudüs kenti yazısını alır mısınız lütfen? 'Kudüs'ten bildiriyor' diye düzeltir misiniz? İsrail'in Kudüs kenti diye bir kent yok” ifadelerini kullandı.

Sunucu Ersoy’un yerinde müdahalesi sonrası banttaki İsrail'in Kudüs kenti ifadesi düzeltildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.