BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Nişanlısından ayrıldı hayatı değişti! Fenomen çobanı milyonlar takip ediyor...

 

09 Ekim 2023
Nişanlısından ayrıldı hayatı değişti! Fenomen çobanı milyonlar takip ediyor...

Nişanlısından ayrıldı hayatı değişti! Fenomen çobanı milyonlar takip ediyor...
Hasan Ay, yıllar önce İstanbul'da çalışmaya başladı. Ancak nişanlısından ayrıldı…

Bir anda hayatı değişen genç, bir daha İstanbul'a adım atmadı. Hayatını, Konya'daki köyünde keçileri ve inekleriyle geçirmeye başladı. Bir anda fenomen oldu, yüz binlerce takipçiye ulaştı…


Konya'nın Bozkır İlçesi'nde yaşayan 33 yaşındaki Hasan Ay, yaşıtlarından bambaşka bir deneyime imza attı. Köyünce keçileri ile çektikleri videoları sosyal medya hesabından yayınlayarak milyonların sevgisini kazandı.
Çalışmak için 17 yaşında İstanbul'a giden Hasan Ay, 11 yıl boyunca çeşitli işlerde çalıştı. İşe girdiği tekstil atölyesinin sahibinin kızıyla nişanı atınca işten çıkartıldı. Bunun üzerine 5 yıl önce kafa dinlemek için memleketine dönen Ay, bir daha da İstanbul'a ayak basmadı.


ÇEKTİĞİ VİDEOLAR HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Memleketinde hayvancılık yapmaya başlayan Hasan Ay, kendi imkanları ile çektiği videoları açtığı Youtube kanalında paylaşmaya başladı.

Nişanlısından ayrıldı hayatı değişti! Fenomen çobanı milyonlar takip ediyor...
Zamanla izlenen ve yorumlar alan videoları gören Ay, daha çok video ve fotoğraf paylaşmaya başladı. Bazen keçileri ile bazen annesi ile kahvaltı yaparken bazen de doğa ile ilgili videoları hesaplarında paylaşan Hasan Ay, zamanla binlerce takipçi sayısına ulaştı.


Birçok sosyal medya platformunda yaklaşık 500 bin takipçisi bulunan Ay'ın videoları da milyonlarca kez izlendi.
'İNSANLAR BU YAŞAMA ÖZENİYOR'

Hasan Ay, çekimlerinde teknolojiden de yararlanıyor. Drone ile de çekimler yapan Ay, yaz kış demeden çalışmayı sürdürüyor.
Böyle büyük kitlelere ulaşabileceğini hiç düşünmediğini belirten Ay, "İlk çekime başladığımda insanlar, 'Niye her gün aynı şeyleri çekiyorsun, ne gerek var' diyorlardı.


Bir zaman sonra 'Yeni videoyu ne zaman yükleyeceksin' diye sormaya başladılar. Videolarda çok farklı bir şey yok aslında.
Köyde nasıl bir hayatım varsa insanlara onu gösteriyorum. Tamamen doğal halimiz. Binlerce yorumlar alıyorum. İnsanlar kent yaşamlarından o kadar sıkılmışlar ki böyle bir yaşama özen duyuyorlar. Bende bunu gördükçe iyi ki memleketime dönmüşüm diyorum" dedi.

Kaynak :Sabah

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.