BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti MKYK'da Konyalı İsimlere Çizik

AK Parti'nin Olağanüstü Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi açıklandı. Ancak, Konyalı isimlerin listede yer almaması dikkat çekti. 

07 Ekim 2023
AK Parti MKYK'da Konyalı İsimlere Çizik

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, yerel seçimlere hazırlık yapacak olan MKYK listesi belirlendi. Ancak, Konya'dan önemli isimlerin listede olmaması, Konya'daki partililer arasında hayal kırıklığı yarattı.

Binali Yıldırım ve Mustafa Şentop Liste Dışı Kaldı

Kongre öncesinde parti içinde beklentileri yükselten isimlerden biri olan eski Başbakan Binali Yıldırım, MKYK listesinde yer almadı. Aynı şekilde, Meclis Başkanı olarak görev yapmış olan Mustafa Şentop da listede kendine yer bulamadı.

Konyalı Leyla Şahin Usta ve Tahir Akyürek'in Gözden Kaçan İsimler Oldu

MKYK listesi açıklanırken, Leyla Şahin Usta ve Tahir Akyürek gibi tanınmış isimlerin listede olmaması, parti içinde şaşkınlık yarattı. Bu isimlerin neden liste dışı kaldığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.