BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Müftülükten Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerine davet

Seydişehir ilçesinde 2023 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile camiler ve din görevlileri haftası kapsamında düzenlenecek etkinliklerin programı belli oldu. 

29 Eylul 2023
Müftülükten Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerine  davet

Seydişehir Müftüsü Adem Bebek “Diyanet İşleri Başkanlığımız 2023 yılı Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri haftası konusunu ‘peygamberimiz, iman ve istikamet’ olarak belirlemiştir.  Tüm hafta boyunca bu konu da gündeme alınacak ve işlenecektir. Seydişehir Müftülüğü olarak bu etkinliklerimiz arasında okullarda öğrenci kardeşlerimize yönelik konferans ve söyleşiler, genç kardeşlerimiz ve tüm vatandaşlarımızla sabah namazı buluşmaları, KYK gençlerimize yönelik konferans, tüm halkımıza yönelik panel, ayrıca Ahmet-Fatma Yılmaz 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun ve Muttalip ve Melek Demirel Camii'nin açılışı planlanmıştır. Gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerden bir kısmı davetiyemizdedir.

Tüm kardeşlerimiz davetlidirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.