BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Büyükşehir Belediyesi 200 Memur Alımı

Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu başladı. 200 İtfaiye Eri alımı için istenen belgeler ve başvuru detayları haberde. 

25 Eylul 2023
Konya Büyükşehir Belediyesi  200 Memur Alımı

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan memur alımı ilanı ile Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Eri yönetmeliği kapsamında memur alımı gerçekleştirilecek.

200 Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Konya Büyükşehir Belediyesi farklı alanlarda istihdam edilmek üzere Ön Lisans Mezunu Memur Alımı yapacak. Başvurular Kadın Erkek adaylardan yapılacak olup kontenjan dağılımı şöyledir:

Başvurular Başladı!

Büyükşehir Belediyesinin memur alımı başvurusu az önce başladı. 19 Ağustos 2023 tarihi ile yapılan duyuru sonrası başvurular Bugün başladı En geç 4 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İstenen belgelerle gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 25 - 29 Eylül 2023

Başvuru Şekli: Başvurular Şahsen Yapılacak.

Başvuru Adresi: Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Konevi Mah. Millet Cad. No:14 Konya Büyükşehir Belediyesi Konevi Ek Hizmet Binası Meram/KONYA)

Başvuruların Geçersiz Sayılacak Nedenleri:  Posta ve mail yolu ile veya eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nedir?

1.Nüfus cüzdanı aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

2.Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),

3.Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),

4.Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyemizce tasdik edilebilir),

5.KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkodlu bilgisayar çıktısı,

6.Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

7.Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

8.2 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

9.Hangi kadroya başvuru yaptığına ilişkin dilekçe, (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.