BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de Göl ve Göletlerde Serbest Av Döneminde Denetim Yapıldı

 

23 Eylul 2023
Beyşehir'de Göl ve Göletlerde Serbest Av Döneminde Denetim Yapıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde göl ve göletlerde serbest av döneminde perakende satış noktalarında denetim ve kontrol yapıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, avcıların ruhsat ve belge kontrolleri yaparken, ağ gözü açıklığı ve balık boyları da kontrol edildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde göl ve göletlerde serbest av döneminde perakende satış noktalarında denetim ve kontrol yapıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, Beyşehir Gölü'nde avlanan balıkçı tekneleri, kıyılarda bulunan balık alım kantarları ile ilçe merkezindeki perakende satış noktalarında denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde avcıların ruhsat ve belge kontrolleri yapılırken, ağ gözü açıklığının uygun olup olmadığı ve istenilen balık boylarında avcılık yapılıp yapılmadığı da kontrol edildi.

Denetimlerde, sürdürülebilir su ürünleri ticaretinin yapılabilmesinin önemine dikkat çekildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.