BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI

 

23 Eylul 2023
SEYDİŞEHİRDE  ORMANLIK  ALANDA   YANGIN ÇIKTI

Konya’nın Seydişehir ilçesindeki Çavuş Mahallesi yakınlarında ormanlık alanda yangın çıktı. Orman işletme  tarafından  bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Seydisehirhaber muhabirinin edindiği bilgiye göre; Konya – Antalya kara yolunda bulunan Seydişehir ilçesine bağlı Çavuş Mahallesindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.
Yükselen dumanı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken   Mahalle  halkıda   traktörlerinin arkasına  koştukları tankerlerle   yangın  söndürmek için  bölgede çalışmalara  destek  veriyor.


Yetkililerden alınan  bilğiye  Seydişehir Çavuş Mahallesi, Tepecik  Mahallesinde ve  Beyşehir  bölgesinde  3  gündür sürekli    bilinçli olarak anız   yakıldıgını  ve  yangının  büyüyerek  ormanlık alana sıçradıgı ifade  ediliyor.

Öte  yandan Seydişehir  Boyalı Mahallesinde  anızların yakılması  sonucu   yangının bahçelere  sıçradıgı ve kavak ağaçlarının zarar  gördüğü  ormanlık alana    ulaşmaması için Büyükşehir  itfaiye ekiplerinin yangına   müdaheleleri devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.