BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz görevden alındı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi. 

17 Eylul 2023
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz görevden alındı

A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi. TFF Yönetimi, Alman teknik adamı arayarak görevine son verdi. Ermenistan'la berabere kalınan, Japonya'ya mağlup olunan maçların ardından Kuntz için istifa çağrıları yapılmıştı.

20 MAÇTA 5 MAĞLUBİYET, 3 BERABERLİK
Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığının kısa sürede resmi olarak açıklanması bekleniyor. Öte yandan A Milli Takım'ın başında 20 maça çıkan Stefan Kuntz; 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Son Dakika! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz görevden alındı

KULİSLEDE BU İSİMLER KONUŞULUYOR
Kunt'un sözleşmesinin feshedilmesinin ardından kulisler de hareketlendi. A Milli Takım'da teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı, Fatih Terim, Vincenzo Montella gibi isimler ön plana çıkıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.