BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Deniz Pişkin Seydişehir’ e veda etti

Konya’ nın Seydişehir ilçe Kaymakamı Deniz Pişkin Yalova Vali Yardımcılığına atanması nedeniyle yaklaşık 2 yıldır görev yaptığı Seydişehir’den ayrıldı. 

06 Eylul 2023
Kaymakam Deniz Pişkin Seydişehir’ e veda etti

Konya’ nın Seydişehir ilçe Kaymakamı Deniz Pişkin Yalova Vali Yardımcılığına atanması nedeniyle yaklaşık 2 yıldır görev yaptığı Seydişehir’den ayrıldı.

Kaymakam Pişkin Kaymakamlık önünden kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlarla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin sosyal medya hesabında Seydişehirlilere yaptığı veda açıklamasında “Yalova Vali Yardımcılığına atanmam nedeniyle yaklaşık 2 yıldır görev yaptığım Seydişehir’den yarın itibarıyla ayrılıyorum.Cennet vatanımızın en nadide köşelerinden biri olan, sıcak ve samimi insanların kenti, Seyyid Harun Veli Hazretleri’nin bizlere emaneti bu güzel şehirde görev yapmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum.Görev yaptığımız süre içerisinde; devletimizin sıcaklığını, şefkat elini ve güler yüzünü bütün vatandaşlarımıza hissettirmenin gayretinde olduk. Şehit ailelerimize, gazilerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, yetim ve öksüz çocuklarımıza, öğrencilerimize, engellilerimize, hastalarımıza ve yaşlılarımıza özel bir ilgi gösterdik.Adalet, hakkaniyet, samimiyet, merhamet, tevazu, hoşgörü, sevgi ve saygı gibi temel değerleri merkeze alarak görev yaptığımız bu süre zarfında, “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” anlayışıyla çalıştık. Kimseyi hor görmeden, kimseyi ötekileştirmeden, kibire kapılıp vatandaşa tepeden bakmadan herkesi kucakladık, herkesi kıymetli ve özel hissettirmeye gayret ettik. Herkes için yakındık, kolaydık ve erişilebilir olduk” dedi.

İnsanımızın hayır duasını almayı, sevgisini kazanmayı ve gönlünü yapmayı kendisine en büyük mükâfat kabul ettiğini söyleyen Pişkin “Ne tembellik ve rahatlığın esaretinde ne de yerelde bize çıkartılan türlü zorlukların gölgesinde kaldık. Devlete sadakatimizi her türlü aidiyetin üstünde tuttuk. “Devlet Adamlığı”nı, “Devletin Adamı" kalarak yapmanın onurunu yaşadık.Bize emanet edilen bu yüce hizmet makamını, ezmeden, ezdirmeden, eksiltmeden bizden sonrakilere bırakma kaygısıyla çalıştık.Burada görev yaptığımız süre zarfında milletimize hizmet gayesiyle yaptığımız her türlü çalışmada yanımızda olan, bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a ve siz vatan sevdalısı Seydişehirli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.Türkiye’nin her neresinde ve her ne kademede görev yapıyor olursak olalım; kapımız, gönlümüz ve telefonumuz her zaman sizlere açık olacaktır.Bu güzel ilçeye gelirken efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya gelmiştik. Bugün #Seydişehir’den 2 yılını bu uğurda geçirmiş bir Kaymakam olarak ayrılıyor olmayı bizlere nasip eden Rabb’ime hamd ediyorum.Seydişehir’in kadirşinas, vefalı, mert, dürüst ve gönlü büyük insanlarına selam olsun. Allah’a emanet olun” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.