BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

 

04 Eylul 2023
KONYA EMNİYETİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Konya’da Narkotik ekipleri temizliğe devam ediyor. Ekipler, gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu sürenlere ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Konya’nın merkez ilçelerinde Narkotik Şube ekiplerince 2 ev ve 4 araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 13 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gençleri zehirlemek için uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi, Hacıibalı Mahallesi, Selçuklu İlçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Beyhekim Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 2 ev ve 4 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda: 26.900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu madde üretiminde kullanılan ham madde ele geçirildi. 

13 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 13 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ZEHİR TACİRLERİYLE KARARLI MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK!

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, zehir tacirleriyle yapılan kararlı mücadelenin sokaklar temizlenene kadar aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.