BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Koca ev yaptırmak istedi! Yaşlı amcanın cevabı duygulandırdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ev yaptırmayı teklif ettiği vatandaş, “Benim evim var, devlete zarar vermek istemiyorum.” diyerek teklifi kabul etmedi. 

03 Eylul 2023
Bakan Koca ev yaptırmak istedi! Yaşlı amcanın cevabı duygulandırdı

Bakan Koca ev yaptırmak istedi! Yaşlı amcanın cevabı duygulandırdı mask
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin'de ziyaretlerde bulundu. Koca’nın kendi cebinden ev yaptırmayı teklif ettiği vatandaş, “Benim evim var, devlete zarar vermek istemiyorum.” diyerek teklifi kabul etmedi.

“BEN YAPACAĞIM, DEVLETİN KESESİNDEN OLMAZ”
20 yılı aşkın süredir kendi imkanlarıyla satın aldığı fidanları diken Şeyhmus Erginoğlu ile hastane bahçesinde ağaç diken Bakan Koca, bahçeyi Erginoğlu’na emanet ettiğini söyleyerek şunları dile getirdi:

“Fidanların babası Şeyhmus amcamız, Allah sizden razı olsun. Şehir Hastanesi’nin ormanını da size emanet ediyoruz. Hem üniversite gençliği, hem hastane çalışanları ve hasta yakınları için geniş bir alanı ağaçlandıralım istedik. Buralar size emanet. Burada istersen 3 odalı, 4 odalı, 2 odalı ne kadar istersen bir ev de yapmak istiyoruz. Ben yapacağım, devletin kesesinden olmaz”


“BENİM EVİM VAR DEVLETE ZARAR VERMEK İSTEMİYORUM”
Koca’nın teklifini reddeden Erginoğlu, “Buraya da bakacağım, oraya da bakacağım. Gece 01.00'de bile kalkıp gidiyorum. Sıhhatim yerinde, 20 kişi bile benim kadar çalışamaz. Benim evim var, devlete zarar vermek istemiyorum. Dualarımız sizinle” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.