BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Cezaevinde hafız oldu

KONYA (İHA)-Konya’ nın Seydişehir ilçesinde cezaevinde bir mahkum aldığı eğitim sonrası hafızlık beratını aldı. 

02 Eylul 2023
Seydişehir  Cezaevinde hafız oldu

KONYA (İHA)-Konya’ nın Seydişehir ilçesinde cezaevinde bir mahkum aldığı eğitim sonrası hafızlık beratını aldı.

Seydişehir İlçe Müftülüğü Cezaevi Vaizleri Yaşar Ahmet Kaysici, Bekir Şahbaz ve İmam Hatip Fatih Göksel’in rehberliğine Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlığını tamamlayan mahkum için Hafızlık İcazet Merasimi gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, cezaevi şartlarında Hafız olmanın büyük bir başarı olduğunu dile getirdi.

Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Hafız olan kardeşimize cübbe ve sarık giydirerek Hafızlık İcazet Belgesini takdim etti. Yapılan duanın ardından program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Programa Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, Cezaevi Savcısı Ahmet Öztürk, Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve mahkumlar katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.