BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kuruyan Meke Gölü'ne araç yuvarlandı

 

21 Ağustos 2023
Kuruyan  Meke Gölü'ne araç  yuvarlandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde Meke Krater Gölü'nde girişi yasak olan bölgeye giren araç gölün kurumuş zeminine yuvarlandı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Konyanın Karapınar ilçesinde Meke Krater Gölü'nde girişi yasak olan bölgeye giren araç gölün kurumuş zeminine yuvarlandı.

Alınan bilgiye göre, Meke Gölü girişinde meydana gelen trafik kazasında, 35 BED 502 plakalı aracın sahibi Vahdettin Yavaş, Meke Gölü civarında ailesiyle çıktığı gezide, kullanılması yasak olan ve girişte bulunan yasak yazısını görmeyerek girdiği yolda aracı gölün tamamen kurumuş zeminine yuvarlandı.

Araçta yolcu olarak bulunan Nergiz Korkmaz, Berkay Turan, Gamze Yüksel hafif şekilde yaralandı.

Kaza yerine getirilen vinçle yardımıyla yuvarlanan araç düştüğü yerden çıkarılırken, kazada yaralanan 3 kişi götürüldükleri hastanede ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.