BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP sözcüsü Öztrak'a Başkan Altay'dan cevap! Konya'nın bundan haberi var mı?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay sosyal medya hesabından CHP sözcüsü Faik Öztrak'a yanıt verdi. Başkan Altay, "Peki bundan Konya'nın haberi var mı?" diye sordu. 

19 Ağustos 2023
CHP sözcüsü Öztrak'a Başkan Altay'dan cevap! Konya'nın bundan haberi var mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme İlçe Kongresi, İzmir'deki Çaka Bey Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Kongrede konuşan CHP'li Öztrak, seçimleri kazanamadıklarını ancak "Kaybetmedik" dedikleri zaman kendilerine kızıldığını ifade etti.

"Konya’yı bile alacağız"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, şöyle konuştu: "Sadece Çeşme, İzmir değil, alamadığımız büyükşehirler var. Bu kez Balıkesir’i, Bursa’yı, Konya’yı bile alacağız. Belki de dünyadaki en haksız adaletsiz bir seçimi yaşadık. Sahtekarlık yapıldı, millete yalan söylendi. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan da cevap gecikmedi,
Altay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında CHP'li Öztrak'a cevap verdi.
 

"Peki bundan Konya'nın haberi var mı?"
Yerel seçimler için iddialı açıklamalarda bulunan ve "Bu sefer Konya'yı bile alacağız, göreceksiniz" diyen CHP sözcüsü Faik Öztrak'a sosyal medya hesabından "Peki bundan Konya'nın haberi var mı?" diye sordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.