BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kamuoyu araştırması yapıldı: Geçtiğimiz dönemin en başarılı bakanı Adil Karaismailoğlu seçildi!

Sonar Araştırmanın yaptığı kamuoyu araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Yapılan araştırmaya göre, geçtiğimiz dönemin en başarılı bakanı Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu seçildi. 

14 Ağustos 2023
Kamuoyu araştırması yapıldı: Geçtiğimiz dönemin en başarılı bakanı Adil Karaismailoğlu seçildi!

Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu Sonar Araştırmanın yaptığı kamuoyu araştırmasına göre, ulaştırma alanındaki üstün hizmetlerinden dolayı geçtiğimiz dönemin en başarılı bakanı Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu oldu.

EN BAŞARILI İCRAATLAR SORULDU
Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu SONAR Araştırma şirketi son anketini kamuoyu ile paylaştı. 2018-2023 döneminde hükümetin en başarılı icraatı soruldu. Kamuoyunun yüzde 15,4 ‘ü; Adil Karaismailoğlu’nun bakanlığını yaptığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alt yapı, köprü ve raylı sistemler gibi hizmetlerini en başarılı buldu. 

KARAİSMAİLOĞLU'NU HULUSİ AKAR İZLEDİ 
Adil Karaismailoğlu'nu Hulusi Akar’ın Milli Savunma Bakanlığı ve Süleyman Soylu’nun bakan olduğu İç İşleri Bakanlığı izledi. Ünlü araştırmacı Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu SONAR Araştırma Şirketi 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi 2018 -2023 yılları arasındaki hükümetin en başarılı bakanı veya icraatı /bakanlığı hangisidir diye sordu.

ARAŞTIRMA BİLGİSAYAR DESTEKLİ TELEFON GÖRÜŞMESİ İLE YAPILDI 
4 Bin 242 ile Bilgisayar destekli telefon görüşmesi ile yapılan araştırmada kişilerin yüzde 15,4’ü Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu en başarılı buldu. Adil Karaismailoğlu’nu yüzde 12.43 ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yüzde 9,6 ile İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu izledi.  Şu anda geçtiğimiz bakanlardan yerini koruyan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise yüzde 8.2 ile 4. sırada yer aldı.

DÖNEMİN BAKANLARI ŞİMDİ MİLLETVEKİLİ OLU 
Listenin sonunda ise yüzde 4,1 ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yer aldı. Listenin ilk sırasında yer alan bakanlar yerlerini yeni dönemde başka isimlere bırakarak milletvekili seçilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.