BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sıcak havalar geri geliyor! 10 derece birden artacak

Son yılların en kavurucu günlerini yaşayan birçok ilimizde esen serin rüzgarlarla birlikte ferahlayan vatandaşlarımız yeni bir sıcak hava dalgasıyla karşı karşıya kalacak. 

14 Ağustos 2023
Sıcak havalar geri geliyor! 10 derece birden artacak

Meteoroloji 14 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre sıcaklıkların önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Bazı illerde sıcaklıkların bugün 47 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

İÇ ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzeybatısının parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Eskişehir'in ve Ankara'nın kuzeybatısının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 39°C
Parçalı bulutlu, öğleden sonra kuzeybatı çevrelerin mevzi sağanak yağışlı

ÇANKIRI °C, 41°C
Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 39°C
Parçalı bulutlu, öğleden sonra kuzeybatı çevrelerin mevzi sağanak yağışlı

KONYA °C, 40°C
Az bulutlu ve açık

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.