BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP Seydişehir, Orhan Özel’le devam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir ilçesinin olağan 38. kongresi belediye düğün salonunda yapıldı. Yapılan seçimde, Orhan Özel yeniden CHP Seydişehir ilçe başkanı seçildi. 

05 Ağustos 2023
CHP Seydişehir, Orhan Özel’le devam

Kongreye CHP Konya Milletvekili  Başkanı Barış Bektaş, Gelecek  Partisi  Milletvekili  Hasan  Ekinci  Konya İl Başkanı Bekir Yaman ilçe başkanları, parti üyeleri ve delegeler katıldı.


Kongrenin açılışında konuşan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, "Yönetim Kurulu arkadaşlarımla elimizden geldiği kadar çalıştık partimizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettik. Zaman zaman köylere gittik ilçe merkezinde çalışmalar yaptık, esnaf ziyaretlerimiz oldu, vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Görev verdiğiniz bu dönemde seçim atlattık. Bu seçimlerde elimizden geldiği kadar çalıştık çabaladık" dedi.


Kongrede 2 aday listesi yarıştı. Çarşaf listeyle162  delegenin oy kullandığı Seçimde, Mevcut Başkan Orhan Özel 91 oy alarak, yeniden CHP Seydişehir İlçe Başkanlığına seçildi. Diğer aday  Hasan Ustaoğlu  65 oy aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.