BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Askerlikte yeni dönem! MSB yeni kararı duyurdu

Askerlikte yeni dönem başlıyor. Milli Savunma Bakanlığı, sivil hayatta kullanılan GSM hatlarının kışlalarda da kullanılabileceği duyurdu. 

03 Ağustos 2023
Askerlikte yeni dönem! MSB yeni kararı duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı vatani görevlerini yerine getirecek yüz binleri ilgilendiren yeni kararı duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı, sivil hayatta kullanılan GSM hatlarının kışlalarda da kullanılabileceği duyurdu.

Askerler, kullandıkları GSM hattının bayisine müracaat ederek ücretsiz bir şekilde GSM hatlarını kısıtlı hale getirebilecek.

ARTIK SİVİL HATLAR KULLANILABİLECEK

MSB'den yapılan açıklamada, "Erbaş ve Erlerimizin kullanımına sunulan 'Askercell' uygulaması kapsamında; askerlik hizmeti öncesinde kullanılan hatların herhangi bir ücret ödemeden kısıtlı hatta çevrilmesi, terhisi müteakip ise yine eski hattın özelliklerine döndürülmesi konusunda düzenleme gerçekleştirilmiştir. Böylelikle askerlerimiz, sivilde kullandıkları hatlarını askerlik hizmeti süresince kullanma imkanına kavuşmuştur" denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.