BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Köşe bucak para saklayanlara acil duyuru! İslam Memiş'ten 100'de 100'lük yatırım

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları altını çizerek uyardı. Yüksek enflasyon karşısında birikimini nasıl koruyacağını bilmeyenlere seslenen Memiş, herkesi "Ona yönelin" diyerek uyardı. 

02 Ağustos 2023
Köşe bucak para saklayanlara acil duyuru! İslam Memiş'ten 100'de 100'lük yatırım

Memiş yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
   
"Tüm enstrümanlar zirveye yakın. Evet yükselişin devam edeceği belli. Ancak 5 ay içinde hangisi daha çok kazandırır? Gram altında hedef 1.880 Gram gümüşte hedef 25 $ hedef 28 € hedef 32 Bist hedef 7.700 Benim ilk sıralamam BİST 6 bin gelmeden girmem. Sabırla beklerim.
   
ELİNDE PARA OLANLAR DİKKAT! Eline yeni TL geçmiş bekar ancak düğün hazırlığında olan çiftlerimiz altın hazırlığını ihmal etmemeli. Seneye 2.000-2.500 aralığındaki rakamlar üzebilir. Yılın ilk yarında $ destek alan altın, yılın ikinci yarında ons dan destek almasını bekliyorum. Fed öncesi dolar karşısında tüm enstrümanlar dar bant aralığına sıkıştı. Çünkü kafa karışıklığı ve belirsizlik var. Fed belirsizliği kısa vadede baskılasa da, geri çekilmelerin kalıcı olmayacağını öngörüyorum. Yıl sonuna kadar dolar endeksi (dxy) düşüş, dolar karşısındaki varlıklarda yükseliş beklentim devam ediyor.
   
1+1 KİRA GELİRİ UYGUN Sancılı geçiş sürecinde sancı artarak devam edebilir. “2024’ün ortalarına kadar ek gelire ihtiyaç olacak, ondan sebep 1+1 daire kira geliri uygun” uyarılarım vardı. Aynı düşüncem devam ediyor. Kira geliri önemli. TL bazlı düşüş beklemiyorum, aksine yükseliş beklentim devam ediyor.
   
Herkesin kendini koruma tercihi farklıdır. Ben, aracımı satıp 1+1 aldım. Kira gelirini bu süreçte önemsediğim için böyle bir karar aldım. Tüm enstrümanlardan fazla kazandırdı. Ben tercihimle memnunum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.