BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da deprem sonrası su kuyularında göçme!

Konya'da saat 18.06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem sonrası Eğribayat grup su kuyularında göçme meydana geldi. 

02 Ağustos 2023
Konya'da deprem sonrası su kuyularında göçme!

Konya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kentte korkuya neden olan deprem nedeniyle Eğribayat grup su kuyularında göçme meydana geldi. Konuya ilişkin açıklama yapan AKOM, bazı bölgelere kuyulardan içme suyu verilmeyeceğini açıkladı.

AKOM tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada: "Bugün meydana gelen deprem sonrası Eğribayat grup su kuyularında göçme meydana gelmiş ve suları bulanmıştır. Depremin etkisiyle bulanan su temizleninceye kadar kuyulardan içme suyu hizmeti verilemeyecektir. Vatandaşlarımızın gerekli tedbiri almaları önemle rica olunur" denildi. 

Kuyulardan içme suyu hizmeti verilmeyecek olan bölgeler: Selçuklu'ya bağlı Eğribayat, Kervan, Kızılcakuyu; Karatay ilçesine bağlı Divanlar, Karakaya, Göçü, Yarma, Acıdort, Zincirli ve Çengitli

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.