BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AFYONKARAHİSAR Konya yolunda alkollü sürücü dehşeti! Astsubay Mustafa Tatlı şehit oldu

AFYONKARAHİSAR - Görevi esnasında kamyonetin çarptığı jandarma astsubay kıdemli çavuş hayatını kaybetti 

31 Temmuz 2023
AFYONKARAHİSAR  Konya yolunda alkollü sürücü dehşeti! Astsubay Mustafa Tatlı şehit oldu

AFYONKARAHİSAR (AA) -

Konya - Afyon yolunda saman yüklü TIR devrildi. Olay yerinde önlem almaya çalışan Jandarma Astsubay Mustafa Tatlı’ya kamyonet çarptı. Tatlı kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi'nde şehit oldu. Sürücünün 1.02 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Konya yolunda alkollü sürücü dehşeti! Astsubay Mustafa Tatlı şehit oldu


Alkollü kamyonet sürücüsün çarptığı Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı şehit oldu.

İddiaya göre; N.Ö (52) idaresindeki 47 DR 756 plakalı saman yüklü tır, Konya istikametinden Afyonkarahisar yönüne seyir halindeyken yolun sağına devrildi.

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen Sultandağı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı'ya, emniyet tedbiri aldığı sırada, M.G (39) yönetimindeki 03 AAG 354 plakalı kamyonet çarptı. Kamyonet daha sonra devrilen tıra çarparak durdu. Kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, Mustafa Tatlı, N.Ö ve M.G yaralandı.

KONYA’DA ŞEHİT OLDU
Yaralılardan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ALKOLLÜ ÇIKTI
Sürücünün 1.02 promil alkollü olduğu tespit edildi

Yapılan incelemelerde kamyonet sürücüsü M.G.’nin 1.02 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. M.G.’nin hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirilirken, kaza sonrası cumhuriyet savcılığı tarafında soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Afyon-Konya karayolu Sultandağı/Dereçine mevkinde meydana gelen trafik kazasına müdahale ederken başka bir aracın çarpması sonucu Asb. Kd. Çvş. Mustafa Tatlı şehit olmuştur. Kahraman jandarmamıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

ACI HABER AİLEYE ULAŞTI
Şehit Tatlı'nın (33) Onikişubat ilçesine bağlı kırsal Döngele Mahallesi'nde yaşayan babası Mustafa ile annesi Bayram Tatlı'ya şehadet haberini, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya verdi.

Jandarma ekiplerince şehidin babaevine dev Türk bayrağı asıldı.

Şehidin evli ve bir çocuk sahibi olduğu, iki kardeşinin ve eşinin polis olarak görev yaptığı, komiser olan bir kardeşinin ise 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.