BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir İle Alanya arasında “Birlikte Daha Güçlüyüz! projesi

Seydişehir İle Alanya arasında “Birlikte Daha Güçlüyüz! projesi 

29 Temmuz 2023
Seydişehir İle Alanya arasında “Birlikte Daha Güçlüyüz! projesi

 Seydişehir  Kaymakamı Deniz  Pişkin "İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen; Alanya Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi Mezunlar Derneği, Alanya Güneş Derneği ve Seydişehir  Kaymakamlığı iş birliğinde yürütülen “Birlikte Daha Güçlüyüz!" projesi kapsamında, Alanya'dan gelen öğrenci ve öğretmenlerimizi iki gün ilçemizde misafir edeceğiz.

Sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile zenginleştirilen ziyaret programında bugün “Basketbol Etkinliği"ni gerçekleştirdik. Etkinliğimize Seydişehir’den ve Alanya’dan 66 öğrenci katıldı.

Farklı sosyo-kültürel yapılardan gelen çocuk ve gençlerde, birlikte yaşama uyum sağlamalarında anahtar role sahip olan projemiz spor ve sanatın birleştirici gücünü üstlenmektedir." dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.