BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SGK YA YAPİLANDİRMA BAŞVURUSU YAPAN BAĞKURLULAR DİKKAT

 

29 Temmuz 2023
SGK YA YAPİLANDİRMA BAŞVURUSU YAPAN BAĞKURLULAR DİKKAT

7440 sayılı kanuna göre sosyal güvenlik kurumuna borç yapılandırması için başvuran Bağ-Kur sigortalılarından 26 Mayıs 2023 tarihi ile 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında müracaat edenlerin ödeme planlarında hata olduğu tespit edilmiştir. İlk iki taksitin son ödeme tarihi 31 Temmuz 2023 tür. İkinci ve takip eden taksitlerin ödeme tarihlerinde hata tespit edildiğinden vatandaşlarımızınyeni ödeme planlarını alabilmeleri için sosyal güvenlik merkezi müdürlükleri bu hafta sonu hizmet vermektedir. Sorun sadece Bağkur yapılandırma işlemlerinde olup diğer borçlularimizda bir hata görülmemiştir.

26 Mayıs 2023 ile 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılandırma başvurusu yapan Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlarımızın sosyal güvenlik merkezlerine müracaat etmeleri önemle duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.